کشور آلمان میتواند مقصد ایدهآلی برای آیندهی شغلی شما باشد. زیرا یکی از کشورهای قدرتمند قارهی اروپا است، دارای فرصتهای کاری زیاد با نرخ اشتغال کم است و آیندهی خوبی پیش رو دارد. تحقیقاتی که بر پتاسیلهای وضعیت اشتغال آلمان صورت گرفته است، نشان میدهد که مردم بومی آلمان قادر نیستند تقاضای کارهای تخصصی این کشور را به تنهایی پاسخگو باشند و این موضوع عمدتا به دلیل رشد منفی جمعیت کشور آلمان است.
در حال حاضر، یکی از مهمترین برنامههای کشور آلمان این است که تعداد زیادی از متخصصین حرفهای را از سراسر جهان به خود جذب کند.
برای اشتغال در این کشور، لازم است از سمت یک کافرما در آلمان دعوت به کار شوید. ولی گرفتن این دعوتنامه کار راحتی نیست و میتوان گفت تقریبا غیر ممکن است. اما اگر به دنبال یک راه سریع برای مهاجرت از طریق ویزای کاری هستید، ویزای جستجوی کار آلمان یا همان ویزای job seeker گزینهی مناسبی برای شما است.
موسسه بینا با ارائه خدمات متنوع به شما کمک خواهد نمود تا بتوانید با خیال آسوده در راه اخذ ویزای جستجوی کار آلمان قدم بردارید.
ویزای جستجوی کار آلمان یا ویزای JOB SEEKER چیست؟
این ویزا به شما اجازه میدهد که به این کشور سفر کنید و دنبال شغل مورد نظر خود بگردید. اگر موفق شوید که با یک کارفرما قرارداد کاری رسمی ببندید، ویزایJob Seeker شما به اقامت کاری در آلمان تغییر پیدا خواهد کرد و بعد از زندگی در آلمان و کار کردن طی 2 الی 3 سال با ویزای کاری در این کشور، اقامت دائم و پاسپورت این کشور را دریافت خواهید کرد.
با گرفتن اجازهی اقامت بلند مدت، ویزای جستجوی کار آلمان به شما این امکان را میدهد که ظرف مدت شش ماه دنبال شغل مورد نظرتان بگردید. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که ویزای جستجوی کار آلمان برای کار کردن در این کشور نیست و فقط مربوط به مدتی است که در حال پیدا کردن شغلی مناسب هستید.
اگر تا پایان مدت شش ماه بتوانید اشتغال خود را در آلمان تضمین کنید، با استفاده از “ویزای کار آلمان” به شما اجازهی کار کردن داده خواهد شد تا در این کشور به زندگی و کار خود ادامه دهید. اما اگر نتوانستید پیشنهاد شغلی خود را در طی این 6 ماه اقامت کسب کنید، از شما درخواست میشود که به کشور خودتان برگردید.
اگر فکر میکنید صلاحیتها و شرایط لازم برای ویزای جستوجوی کار در آلمان را دارید، میتوانید به کشور آلمان سفر کنید و به دنبال شغل مورد نظر خود بگردید. برعکس ویزای دانشجویی که در پروسهی آن، مکاتبات شما با استادها به صورت آنلاین صورت میگیرد، برای گرفتن ویزای Job Seeker باید به صورت حضوری مصاحبه شوید و این نکته یکی از مزیتهای ویزای جستجوی کار آلمان است که شانس شما را برای پذیرش، بدون شک بالاتر خواهد برد.
مطلب پیشنهادی:
تفاوت ویزای جستجوی کار آلمان (JOB SEEKER) و ویزای کار آلمان (JOB OFFER) چیست؟
ویزای کار آلمان، به افرادی تعلق میگیرد که تحصیلات خود را در این کشور گذرانده باشند و سپس بخواهند برای کار کردن در این کشور بمانند و یا از یک شرکت معتبر آلمانی، دعوت نامهی کاری گرفته باشند. همانطور که توضیح دادیم دریافت ویزای job offer مراحل بسیار سختی دارد زیرا شرکت آلمانی باید دولت این کشور را قانع کند که تخصصی که شما دارید در آلمان، اروپا و بقیهی کشورها پیدا نمیشود تا دولت قبول کند شما به این کشور وارد شوید.
اما در ویزای جستجوی کار آلمان، شما شخصا به این کشور سفر کرده و ویزای اقامت بلند مدت میگیرید. اگر به زبان آلمانی مسلط باشید و تجربهی کاری خوبی در زمینهی تخصصتان داشته باشید، شانس شما برای پیدا کردن شغل در مدت 6 ماه بسیار زیاد است. در حالی که برای ویزای job offer میتوان گفت شانسی نخواهید داشت.
مطلب پیشنهادی:
ویزای Blue Card آلمان
برای ویزای Blue Card نیز باید پس از پیدا کردن شغل از طریق ویزای جستجوی کار آلمان اقدام کنید. تفاوتی که این ویزا با ویزای کار عادی دارد، در حقوقی است که با شرکت استخدام کننده توافق میکنید. اگر حقوق ناخالص دریافتی شما در یک سال بالای 53.600 یورو باشد، ویزای Blue Card به شما تعلق خواهد گرفت و اگر درآمد شما پایینتر از این رقم باشد، ویزای کار عادی به شما تعلق میگیرد.
شرایط اخذ ویزای جاب سیکر آلمان
- داشتن مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد از دانشگاه
- داشتن حداقل یک سال سابقهی کاری در زمینهی رشتهی تحصیلی
- توانایی ارائه دادن مدارک لازم برای اثبات تمکن مالی (باید مشخص کنید در مدت زمانی که در آلمان اقامت دارید، میتوانید از عهدهی مخارجتان بربیایید)
- داشتن بیمهی پزشکی یا مسافرتی که اقامت شما را در آلمان پوشش دهد، یا حداقل تا زمانی که اجازهی کار خود را بگیرید سلامت شما را پوشش دهد.
البته اخیرا تغییراتی در قوانین مهاجرتی آلمان روی داده است که بر ویزای جستجوی کار آلمان نیز تأثیر گذاشتهاند:
لازم نیست که درخواست کنندگان حتما مدرک لیسانس داشته باشند؛ با وجود این تغییر اعمال شده، افرادی که تحصیلات دانشگاهی ندارند و گواهینامههای فنیوحرفهای یا تخصصی دارند نیز اجازه خواهند داشت تا در آلمان به دنبال شغل باشند. البته اگر بتوانند زبان آلمانی را به روانی صحبت کنند.
لازم است تا درخواست کنندگان یک مدرک فنی حرفهای معتبر در زمینهی تخصص خود گرفته باشند.
درخواست کنندگان باید در حد متوسط به زبان آلمانی مسلط باشند. دولت آلمان به این نتیجه رسیده است که یکی از فاکتورهای ضروری برای جویندگان کار خارجی، زبان است.
درخواست کنندگان ویزای جستجوی کار آلمان باید بتوانند حداقل در حد سطح متوسط به زبان آلمانی تسلط داشته باشند. دلیل این موضوع، این است که استخدام کنندگان آلمانی بیشتر افرادی را استخدام میکنند که به زبان آلمانی مسلط هستند.
البته به جز مؤسسههای بزرگ بینالمللی که به زبان انگلیسی صحبت میکنند که تعدادشان بسیار اندک است. تخصصهای مورد نیاز کشور آلمان، اکثرا تخصصهای فنی هستند که خدماتی را به بازار محلی این کشور ارائه خواهند کرد. اگر جویندگان کار خارجی میخواهند در این رشتهها کار پیدا کنند باید زبان آلمانی را به خوبی صحبت کنند تا بتوانند در کار خود موفق باشند.
مراحل اخذ ویزای جاب سیکر آلمان
اگر شرایط اخذ ویزای جاب سیکر آلمان را دارید، وقت آن رسیده است تا با قدمهای اولیهی اخذ این ویزا نیز آشنا شوید:
قدم اول
قدم دوم
قدم سوم
قدم چهارم
قدم پنجم
قدم ششم
مدارک لازم برای ویزای جاب سیکر آلمان
به طور کلی مدارکی که برای اخذ ویزای Job Seeker نیاز دارید را برایتان شرح میدهیم:
- پاسپورت معتبر، که در 10 سال گذشته قابل قبول بوده و حداقل به مدت 1 سال از زمانی که قصد بازگشت دارید، اعتبار داشته باشد.
- عکسهای پرسنلی برای پاسپورت (3 عدد)، همراه با مشخصات چهره
- کپی از صفحهی مشخصات پاسپورت
- رزومه یا CV که شامل اطلاعاتی از تحصیل و سوابق کاری به طور کامل است
- مدارک مربوط به بیمهی سلامت
همچنین انگیزه نامه که توسط درخواست کننده نوشته میشود و به جزئیاتی دربارهی قصد شما از مهاجرت اشاره میکند؛ مانند هدف دقیق شما از مهاجرت به کشور آلمان، اقداماتی که برای پیدا کردن شغل در این کشور انجام خواهید داد، مدت اقامت و برنامههای دیگری که برای انجام آنها به این ویزای شغلی نیاز دارید.
اثابت درستی مدارک تحصیلی و سوابق کاری نیز امری مهم است. به این مسئله توجه داشته باشید که مدارک غیر آلمانی، باید توسط آنابین (anabin) تایید شده باشند. (با وارد کردن رشته و دانشگاه خود در سایت آنابین، این تاییدیه را دریافت میکنید) در صورتی که مدارک تاییدیه anabin را نداشته باشد، باید تاییدیه تحصیلی آلمان را از zab دریافت نمایید.
مدارک مربوط به تمکن مالی که هزینههای شما را در زمان اقامت پوشش دهد. شما باید مدارکی از جمله وضعیت حساب بانکی یا Verpflichtungserklärung (نامهای رسمی که توسط اسپانسر شما که در آلمان زندگی میکند تهیه میشود) ارائه دهید.
پول نقد یا غیر نقد که هزینههای تأیید شدن مدارکتان را پوشش دهد. اگر از قبل مدارک شما تأیید شده باشند، به این مورد نیازی نیست.
یادتان باشد که:
- همهی مدارک اصلی را در زمان مصاحبهی حضوری با خود به همراه داشته باشید.
- پروسهی تاییدیه توسط سفارت یا کنسولگری انجام میشود و حدود 8 تا 12 هفته طول میکشد.
- شما نمیتوانید با ویزای جستجوی کار آلمان در این کشور کار کنید و باید حتما برای کار کردن ویزای کار آلمان را دریافت کنید.
- وقتی شغل خود را پیدا کردید، ویزای Job Seeker شما به اجازهی اقامت جهت اشتغال در آلمان تغییر پیدا میکند.
- ممکن است از طرف دولت آلمان مدارک بیشتری از شما درخواست شود.
- ارسال مدارک به این معنی نیست که حتما ویزا را دریافت میکنید.
هزینه اخذ ویزای جستجوی کار آلمان
ویزای جستوجوی کار در آلمان، یک ویزای بلند مدت است و صدور آن به مبلغ 75 یورو برای سفارت آلمان هزینه دارد. البته این هزینه باتوجه به موارد زیر تغییر میکند. برای پروسهی اخذ ویزای جستجوی کار آلمان، باید هزینههایی را پرداخت کنید که شامل لیست زیر هستند:
- هزینههای مربوط به ترجمهی کامل مدارک هویتی، تحصیلی و کاری که هم به زبان آلمانی و هم انگلیسی قابل قبول است.
- هزینهی تایید وزارت امور خارجه و دادگستری
- هزینهی تایید مدارک در سفارت و کنسولگری آلمان
- هزینهی بررسی درخواست توسط افسر مهاجرتی
- هزینهی گرفتن وقت برای مصاحبه از سفارت
- هزینهی تاییدیهی ZAB در صورت لزوم
- هزینههای لازم برای اقامت در آلمان به مدت شش ماه
- تمکن مالی و دارایی که مورد نیاز گرفتن ویزا است
- هزینهی بلیت یک طرفه به آلمان
حدود مبلغی که برای انجام موارد بالا نیاز است را در ادامه برایتان توضیح میدهیم:
- مبلغ 3 الی 7 میلیون تومان برای ترجمهی کامل مدارک شما
- مبلغ 200 یورو برای گرفتن تاییدیهی سازمان ZAB به علاوهی مبلغی که برای ارسال مدارک از طریق پست نیاز است پرداخت شود
- مبلغ حداکثر 800 هزار تومان برای تاییدیهی وزارت امور خارجه و دادگستری
- مبلغ 25 یورو برای تأیید مدرک شناسنامه و 45 یورو برای تایید مدرک تحصیلی که توسط سفارت یا کنسولگری آلمان انجام میشود.
- مبلغ 75 یورو برای مصاحبه
- تمکن مالی به میزان 5118 یورو
- و بلیت پرواز به مبلغ 400 یورو
دلایل رد درخواست ویزای جستجوی کار آلمان
درخواست ویزای شما توسط دولت آلمان به صورت دقیق و موشکافانه بررسی میشود. افسرهای مهاجرت در سفارت آلمان یا کنسولگری، مدارک شما را بررسی میکنند و مصاحبهی شما را نیز در نظر میگیرند. سپس تصمیم میگیرند که پروندهی شما را رد یا قبول کنند. به طور کلی میتوان گفت که دلایل رد ویزای شما بستگی به این دارد که پروندهتان چقدر خوب باشد.
معمولا دلایل مختلفی وجود دارد که ممکن است افسران مهاجرتی فکر کنند پروندهی شما به اندازهی کافی خوب نیست که مهمترین موارد شامل لیست زیر هستند:
هدف شما از گرفتن ویزای جستجوی کار آلمان، به اندازهی کافی قانع کننده نبوده است. به عبارت دیگر، شما نتوانستهاید افسر مهاجرت را برای اخذ ویزای خود قانع کنید. برای مثال:
- همهی مدارک لازم را برای گرفتن ویزا نفرستادهاید
- مدارکی که ارسال کردهاید، برای گرفتن ویزای Job Seeker به اندازه کافی خوب نیستند
- بعد از اتمام قرارداد کاری، زمان مشخصی برای مدت اقامت خود در کشور آلمان مشخص نکردهاید
مدارک درستی ارسال نکردهاید
اگر مدارک شما غیر قانونی یا نادرست باشند، درخواست ویزای جستجوی کار آلمان شما به سرعت رد میشود و هیچ کاری نمیتوانید کنید مگر این که دوباره از اول اقدام کنید و این اشتباه را تکرار نکنید. اگر مدارک شما به درستی ارسال شدهاند و افسر مهاجرت بیان میکند اشتباه هستند، میتوانید درخواست تجدید نظر کنید.
تمکن مالی شما به اندازهی کافی نیست
اگر نتوانید ثابت کنید که منابع مالی کافی دارید، افسران مهاجرتی ویزای جستجوی کار آلمان شما را رد خواهند کرد.
بیمهی سلامت در سفر را ارائه ندادهاید
یکی از مهمترین کارهایی که برای گرفتن ویزای آلمان باید انجام دهید، ارائهی بیمهی سلامت است. شما باید بیمهی سلامتی داشته باشید که برای هر نفر حداقل به میزان 30 هزار دلار در مدت اقامت شما پوشش داده باشد. این بیمه باید هر گونه هزینهی غیر منتظره و هزینهی بازگشت به کشور مبدا را نیز پوشش دهد.
انگیزه نامهی خود را ارسال نکردهاید
شما باید در این نامه خودتان را به اختصار معرفی کنید و توضیح دهید که قصد شما از سفر به این کشور و دریافت ویزای جستجوی کار آلمان چیست و چه اقداماتی در مدت زمان اقامت خود انجام خواهید داد. همچنین اگر یکی از مدارک لازم برای گرفتن ویزا را ارسال نکردهاید، میتوانید در این نامه دلیلش را توضیح دهید. اگر این نامه به اندازه کافی خوب نباشد یا به طور قوی ننوشته شده باشد، میتواند بر نتیجهی درخواست ویزای شما تأثیر بگذارد.
پاسپورت شما بی اعتبار است
وقتی برای گرفتن ویزا اقدام میکنید، پاسپورت شما باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد. همچنین پاسپورت شما باید حداقل دو صفحهی خالی داشته باشد تا ویزای شما در آن ضمیمه شود. اگر پاسپورت شما این شرایط را نداشته باشد، درخواست ویزای شما رد خواهد شد.
توجه داشته باشید که دلایل بالا جزو موارد پر تکرار برای رد ویزای جستوجوی کار در آلمان هستند و این لیست برای همهی پروندههای رد شده قطعی نیست. اگر فکر میکنید دلیل رد شدن درخواست شما معتبر است، باید دوباره اقدام کنید و امیدوار باشید. اما اگر فکر میکنید دلایل سفارت و کنسولگری آلمان اشتباه هستند، میتوانید با نوشتن نامهی تجدید نظر برای رد ویزا، سعی کنید نظر افسر مهاجرت را برگردانید.
آیا به همسر و فرزندان هم ویزا تعلق میگیرد؟
سیاستهای کشور آلمان بر این پایه است که خانوادهی نزدیک شما، همراه با خودتان به صورت دائمی یا موقت به این کشور سفر کنند اما هنگامی که شما ویزای جستجوی کار آلمان را دارید، همسر و فرزندان اجازهی سفر به این کشور را نخواهند داشت.
ولی زمانی که این ویزا، به ویزای کار آلمان تغییر پیدا کند (یعنی اجازهی کار در این کشور را در مدت اقامت خود پیدا کنید) همسر و فرزندان شما نیز میتوانند برای گرفتن ویزا اقدام کنند. شما باید بتوانید ثابت کنید که از عهدهی تامین مخارج همسر و فرزندانتان برمیآیید. البته آنها نیز پس از گرفتن ویزا اجازهی کار را در این کشور بدون هیچ شرط خاصی دریافت میکنند.
زمانی که برای گرفتن ویزای همراه به سفارت مراجعه میکنید، از شما حداقل 3 فیش حقوقی و قرارداد کاری رسمی میخواهند. ویزای همراه، اول به صورت یک ویزای اقامت بلند مدت است و پس از آن میتواند به اقامت دائمی تبدیل شود. برای اینکه بتوانید ویزای همراه را دریافت کنید، باید حتما با جویای کار در آلمان، فامیل باشید. در ادامه لیستی از نسبتهای فامیلی که میتوانند برای گرفتن ویزای همراه اقدام کنند برایتان آوردهایم:
مطلب پیشنهادی:
همسر (زن یا شوهر) قانونی فرد جویای کار در آلمان
برای دریافت ویزای همراه، همسر شما باید بالای 18 سال باشد، به زبان آلمانی مسلط باشد و شما بتوانید از نظر مالی او را پوشش دهید.
فرزندان
اگر پدر و مادر برای ویزای آلمان اقدام کرده باشند، فرزند آنها نیز میتواند ویزای همراه بگیرد. اگر پدر یا مادر مجرد باشند، باید حق حضانت و خروج از کشور فرزند را داشته باشند. در صورتی که فرزند شما کودک نباشد و سن قانونی را گذرانده باشد، باید ثابت کنید که این دوری برای شما سخت است تا بتواند ویزای همراه را دریافت کند. همچنین نباید متأهل باشد. اگر فرزند شما این شرایط را نداشت، میتواند با نوع دیگری از ویزا، اقدام به مهاجرت کند.
والدین فردی که در کشور آلمان جویای کار است
پدر و مادر جویای کار در آلمان در صورتی که مسئول مراقبت و حضانت فرزند را دارا باشند در این لیست قرار میگیرند. در مواردی که دوری تحملناپذیر را اثبات کنید نیز میتوانید برای پدر و مادر خود ویزای همراه دریافت کنید.
بقیهی اعضای فامیل مانند برادر، خواهر، دایی، عمه، پدر و مادربزرگ و … نیز میتوانند اقدام کنند اما گرفتن ویزای همراه برای آنان بسیار سخت خواهد بود مگر این که بتوانید اثبات کنید شرایط دوری از آنها تحمل ناپذیر است.
مشاغل مورد نیاز آلمان در سال 2021
در این لیست، مشاغلی را آوردهایم که در آلمان مورد نیاز هستند و دچار کمبود نیروی کار ماهر هستند. به این رشتهها ویزای جستجوی کار آلمان تعلق میگیرد.
رشته های مهندسی، بیشترین نیاز کشور آلمان:
- مهندسی فناوری اطلاعات (IT)
- مهندسی برنامه نویسی
- مهندسی کامپیوتر
- مهندسی نرم افزار و یا سخت افزار
- مهندسی مکانیک
- مهندسی صنایع
- مهندسی الکتروتکنیک
- مهندسی برق
- مهندسی الکترونیک
- مهندسی عمران
- مهندسی معماری
- مهندسی ساختمان
- مهندسی پروژه
- مهندسی تجهیزات بهداشتی
- مهندسی جوش
- مهندسی فناوری حفاری
- مهندسی پزشکی
- مهندسی ژنتیک
- مهندسی قدرت
- مهندسی شیمی
- مهندسی مکانیک خودرو
- مهندسی مخابرات
- مهندسی مواد
- مهندسی اپتیک و لیزر
- مهندسی محیط زیست
- مهندسی احتراق
- مهندسی معدن
- مهندسی مکاترونیک
- مهندسی نفت
- مهندسی اتوماسیون صنعتی
- مهندسی هوافضا
- مهندسی لوجیستیک
رشتههای پزشکی و پیراپزشکی که با شرایط خاص ویزا به آنها تعلق میگیرد:
- پزشک عمومی
- دنداپزشکان
- دامپزشکی
- پرستاری
- مامایی
- ارتوپدی
- توانبخشی
- شنوایی سنجی
- بینایی سنجی
- زیست شناسی
- بهداشت، درمان و مراقبت
- مشاغل بیمارستانی
- نگهداری سالمندان
مشاغل دیگر ( که اکثرا شامل مشاغل فنی هستند)
- خودرو
- ادمین شبکه
- مدیر و مهندسی فروش
- مدیر و مهندسی پروژه
- علوم پایه
- لوکوموتیورانی
- رباتیک
- مدرس اتوماسیون صنعتی
- تحقیقات فنی و توسعه علم
- مکانیک ساخت و ساز
- مشاغل مرتبط با سازههای الکتریکی
- مشاغل مرتبط با ساخت و ساز ساختمان
- تکنولوژی ماشینهای الکتریکی
- متخصص فن آوری فلزی – فناوری ساخت
- مشاغل مرتبط با لوله کشی، گرمایش، تهویه مطبوع
- مشاغل مرتبط با کوره و سیستمهای گرمایش هوا
- تکنولوژیست صنعت
- مدیریت خرید
- دستیار فروش
- سنگ تراشی
- مشاور شرکت
- مدیریت توزیع
- مدیر منابع انسانی
حقوق و درآمد نیروی کار در آلمان چقدر است؟
با توجه به آخرین اطلاعات به دست آمده از دفتر آماری فدرال کشور آلمان، متوسط درآمدهای ناخالص سالانه در این کشور 47.928 یورو یا 4120 یورو در یک ماه بوده است. یعنی 50% جمعیت این کشور حقوقی کمتر از 4120 یرورو دریافت میکنند. درحالی که نصف دیگر آنها بیشتر از 4120 درآمد دارند. آمارهای دیگری که از میزان حقوق نیروی کار در آلمان به دست آمده نشان میدهد، 25% از جمعیت درآمدی کمتر از 2290 یورو دارند و 75% آنان کمتر از 11400 یورو دریافت میکنند. به عبارت دیگر 25% از نیروی کار این کشور درآمدی بالای 11400 یورو در ماه دارند.
درآمدهای یک شغل میتوانند بسیار با یکدیگر متفاوت باشند و از بازهی 960 یورو (کمترین میزان) تا 17000 یورو تغییر میکنند. فاکتورهایی از جمله سن، ارشدیت، تخصصها، تجربهی کاری، ساعتهای کاری و محل جغرافیایی بر حقوق یک شغل تأثیر میگذارند. به طور کلی میتوان گفت نیروهای کاری که سابقهی تخصصی از 2 تا 5 سال دارند، به طور متوسط 32% بیشتر از تازهکارها حقوق دریافت میکنند. کارمندانی که بیشتر از 5 سال سابقهی کاری دارند نیز به طور متوسط تا 36% بیشتر از کارمندانی که 5 سال سابقهی کاری دارند، حقوق دریافت میکنند.
در مورد مدرک تحصیلی نیز میتوان گفت کارمندانی که مدرک کارشناسی دارند 24% بیشتر از دیپلم داران و کارمندانی که کارشناسی ارشد دارند 29% بیشتر از کسانی که مدرک کارشناسی دارند، حقوق دریافت میکنند. در آخر دارندگان مدرک دکترا 23% بیشتر از دارندگان مدرک کارشناسی ارشد، حقوق میگیرند.
میزان سالانهی متوسط درآمدها در آلمان به تفکیک تخصصها که مناسب ویزای جستجوی کار آلمان است.
عنوان شغلی | متوسط درآمد سالانه |
---|---|
پزشک | 92.316 یورو |
مشاغل امور مالی | 76.354 یورو |
وکالت | 70.042 یورو |
بانکداری | 65.006 یورو |
مهندسی | 64.541 یورو |
مشاوره | 63.893 یورو |
فروشگاهها | 63.837 یورو |
مارکتینگ | 60.424 یورو |
منابع انسانی | 58.408 یورو |
روابط عمومی | 57.741 یورو |
تحقیقات علمی | 56.466 یورو |
بیمه | 55.301 یورو |
خرید، حمل و نقل | 51.501 یورو |
آموزشی | 50.352 یورو |
خدمات اجتماعی و سلامتی | 49.866 یورو |
طراحی | 48.259 یورو |
تخصصهای فنی | 46.119 یورو |
سخن پایانی
اگر از تخصص و سابقهی کاری خوبی برخوردار هستید، سال 2021 بهترین زمان است تا با ویزای جستجوی کار آلمان به این کشور سفر کنید و به اهداف شغلی خود دست پیدا کنید. یادتان باشد که متخصصان ماهر زیادی از سراسر دنیا درخواست این ویزا را دارند. پس بهتر است از هرچه زودتر اقدام کنید.
پیش از اقدام نیز میتوانید از متخصصان امور مهاجرتی موسسه بینا کمک بگیرید تا با اطمینان خاطر بیشتر در این راه قدم بگذارید.
سوالات متداول درباره ویزای جاب سیکر آلمان
هزینه صدور ویزای جستجوی کار آلمان چقدر است؟
صدور ویزای جستوجوی کار 75 یورو هزینه دارد.
برای کار در آلمان به مدرک زبان نیاز است؟
بله، مدرک زبان آلمانی B1
برای جستجوی کار در آلمان چطور باید اقدام کرد؟
می توانید از طریق موسسات یا سایت های کاریابی انجام دهید.
محدودیت شرایط سنی برای ویزای جستجوی کار آلمان چیست؟
بهتر است که سن متقاضی کمتر از 40 سال باشد.