کشور کانادا که یکی از کشورهای شمالی قاره آمریکا است را می‌توان دومین کشور بزرگ جهان در نظر گرفت که از شمال به اقیانوس منجمد شمالی، از جنوب به کشور آمریکا، از شرق به اقیانوس اطلس و از غرب به اقیانوس آرام منتهی می‌شود.

کانادا از 10 استان و 3 منطقه تشکیل شده که هر یک از آن‌ها برای خود مرکزی نیز دارند. در ادامه مناطق این کشور را به همراه مرکز در نظر گرفته شده برای آن‌ها ذکر می‌کنیم تا از آن‌ها مطلع شوید.

آلبرتا ← ادمونتون

بریتیش کلمبیا ← ویکتوریا

جزیره پرنس ادوارد ← شارلوت تاون

نیوفاندلند و لابرادور ← سنت جانز

ساسکاچوان ← رجینا

انتاریو ← تورنتو

کبک ← کبک سیتی

نوا اسکوشیا ← هلی فکس

منیتوبا ← وینیپگ

نیوبرانزویک← فردریکتون

یوکان ← وایت هورس

ونووت ← ایکالویت

شمال غربی ← یلونایف

حال شاید برای شما سوال پیش آید که تفاوت منطقه با استان در کشور کانادا چیست؟ در پاسخ باید متذکر شد که تفاوت میان این دو در حکومت و قوانینی است که دارند؛ به طوری که استان‌ها قوانین مخصوص به خود را دارند، اما مناطق که به آن‌ها قلمرو نیز گفته می‌شود، توسط دولت فدرال اداره می‌شوند.

باید متذکر شد که تورنتو از بزرگ‌ترین شهرهای کانادا به شمار می‌آید که جمعیتی برابر با 5.5 میلیون نفر دارد.

شهرهایی چون تورنتو، ونکوور، مونترال و اتاوا از بهترین شهرهای این کشور هستند که ایرانیان می‌توانند آن‌ها را برای مهاجرت انتخاب کنند.

مطلب پیشنهادی:

در ادامه به بررسی شهرهای کانادا می‌پردازیم و اطلاعاتی را از هر کدام در اختیارتان قرار می‌دهیم تا با آن‌ها آشنا شوید.

بهترین شهرهای کانادا برای زندگی و مهاجرت ایرانیان

پایتخت کشور کانادا

اتاوا که در استان انتاریو کانادا واقع شده است، پایتخت کشور کانادا محسوب می‌شود. این شهر بسیار آرام است و آمار جرم و جنایت در آن بسیار کم گزارش شده. از دلایل شهرت این شهر نیز می‌توان به وجود پزشکان ‌متخصص و اهمیتی که علم پزشکی در آن دارد اشاره کرد. در این شهر دوچرخه و دوچرخه‌سواری نیز طرفداران زیادی دارد؛ به طوری که مردم بسیاری از مسیرهای خود را با استفاده از این وسیله طی می‌کنند.

در ایستگاه‌های اتوبوس شما می‌توانید جایگاه مربوط به دوچرخه را مشاهده کنید تا در صورت تمایل به استفاده از آن‌ها بپردازید و آن را جایگزین دیگر وسایل نقلیه سازید.

دانشگاه اتاوا نیز از دانشگاه‌های برتر این کشور به شمار می‌آید که دو زبان فرانسه و انگلیسی را به دانشجویان آموزش می‌دهد.

فرهنگ مردم کانادا

مسلما هر کشور آداب و رسوم مخصوص به خود را دارد و مردم موظف هستند که بر اساس فرهنگ و قوانین تعیین شده رفتار کنند. کانادا نیز از این موضوع مستثنی نیست و آداب و رسوم خاصی را برای روابط افراد در نظر گرفته است. البته باید متذکر شد که این آداب و رسوم متناسب با هر منطقه متفاوت خواهد بود، اما به‌طورکلی می‌توان به برخی از سبک‌های زندگی و ارتباطی اشاره کرد.

یکی از فرهنگ‌هایی که در رابطه با مردم کانادا می‌توان به آن اشاره کرد، این است که تا زمانی که روابط دو نفر به‌صورت رسمی در نظر گرفته می‌شود، باید یکدیگر را با نام خانوادگی صدا کنند. همچنین این افراد در زمان دست دادن نیز به چشم یکدیگر به طور مستقیم نگاه می‌کنند.

موضوع دیگری که می‌توان به آن اشاره کرد استفاده از زبان بدن است که باید متذکر شد در این کشور کمتر دیده می‌شود و افراد بیشتر با استفاده از کلام با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند. به نوعی می‌توان گفت استفاده از عبارات غیرکلامی تنها زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که بخواهند تاکید بیشتری را بر سخنان خود داشته باشند.

فرهنگ هدیه دادن در کانادا از جمله فرهنگ‌هایی است که شما باید پیش از زندگی در کانادا از آن مطلع باشید، به‌طورکلی مردم کانادا در جشن‌های تولد و کریسمس به یکدیگر هدیه می‌دهند. برای مثال اگر شما برای شام به خانه دوستتان دعوت‌شده‌اید، بهتر است با خود یک جعبه شکلات یا دسته گل ببرید. البته در کبک رسم است که دسته گل پیش از شام به منزل میزبان فرستاده شود.

هدیه‌ها پس از دریافت باز می‌شوند تا مهمانان نیز از آن‌ها دیدن کنند. دقت داشته باشید که هدیه نقدی در این کشور به هیچ وجه رایج نیست و بهتر است شما نیز از چنین هدیه‌ای استفاده نکنید.

فرهنگ و رسم و رسوم مربوط به غذا خوردن در کانادا به‌طورکلی غیر رسمی است. افراد در هنگام سرو غذا به‌طورمعمول چنگال را در دست چپ و چاقو را در دست راست نگه می‌دارند و نمی‌توانند آرنج خود را بر روی میز بگذارند. همچنین دقت داشته باشید که صندلی شما باید پیش از نشستن بر سر میز مشخص شود و بر جای مشخص شده بنشینید. توجه داشته باشید که هیچ‌گاه قبل از آغاز مهمانی شروع به خوردن غذا نکنید، زیرا این کار یک نوع بی‌ادبی محسوب می‌شود.

یکی از پدیده‌هایی که امکان دارد برای شما در زمان ورود به کانادا تعجب‌آور باشد، دیدن صف‌های بلند است. دقت داشته باشید که رسم و فرهنگ صف بستن در کنار توجه به دقت زمانی و رعایت حقوق دیگران از جمله رفتارهای پسندیده مردم کانادایی است. باید متذکر شد که در کانادا مرکزی وجود دارد با نام مدرسه اخلاق و پروتکل که ساکنین تازه‌وارد به کانادا و دانشجویان بین‌الملل آموزش‌های لازم برای اصول اخلاقی را در آن آموزش می‌بینند.

فرهنگ مردم کانادا به گونه‌ای است که شما از انجام بسیاری از امور منع می‌شوید و به انجام بسیاری از کارهای دیگر تشویق. برای مثال شما نباید در کانادا به افراد اشاره مستقیم داشته باشید یا برای شروع مکالمه از مسائل سیاسی و مذهبی استفاده کنید.

سیگار کشیدن در مکان‌های عمومی ممنوع شده است، اما برخی از سینماها، رستوران‌ها و کافه‌ها بخش مجزایی را برای سیگار کشیدن در نظر گرفته‌اند و در صورتی که شما تمایل به چنین کاری دارید، باید این دسته از مراکز را انتخاب کنید. همچنین باید متذکر شد که مردم کانادا حتی در خانه نیز از سیگار کشیدن خودداری می‌کنند و زمانی که بخواهند در خانه دیگری به این کار بپردازند، حتما پیش از آن اجازه می‌گیرند.

شرایط اقتصادی زندگی در کانادا

شرایط اقتصادی کانادا

در این سال‌ها اقتصاد کانادا خصوصی‌سازی شده و کمتر مشارکت‌های دولتی دیده می‌شود؛ به طوری که می‌توانید این موضوع را به طور واضح در استخدام فدرال ببینید. بانکداری کانادا و اقتصاد این کشور به طور عموم در دست بخش خصوصی قرار گرفته، از همین جهت رقابت‌های بی خطر و سالم در این کشور دیده می‌شود. در حقیقت باید گفت که این رقابت‌ها در جهت رشد و توسعه کانادا هستند و به موفقیت ختم می‌شوند.

یکی از موضوعاتی که در اقتصاد کانادا بسیار تاثیر گذار بوده، میزان مالیات‌های دریافتی است. مالیات بر درآمد، مالیات بر فروش، مالیات بر ملک، مالیات گمرکی، مالیات بر شرکت‌ها، مالیات بر خدمات درمانی و مالیات بر ادوات نقلیه مثل اتومبیل از جمله انواع مالیات‌هایی هستند که دولت کانادا از مردم دریافت می‌کند و با این کار بر اقتصاد کشور تاثیر می‌گذارد. در واقع می‌توان گفت کانادا یکی از کشورهایی محسوب می‌شود که اقتصاد خوبی دارد و به دنبال این موضوع مردم زندگی خوبی را نیز تجربه می‌کنند.

وضعیت تحصیل در کانادا

دریافت پذیرش و ویزای تحصیلی در کانادا به شرایط خاصی نیاز دارد و تا زمانی که آن‌ها فراهم نشوند، شما امکان تحصیل در این کشور را نخواهید داشت. از مهم‌ترین شرایط و فاکتورها برای به دست آوردن پذیرش تحصیلی می‌توان به سن، نمره، مدرک زبان و تمکن مالی اشاره کرد. سن از مهم‌ترین عوامل محسوب می‌شود؛ به طوری که هرچه از تاریخ آخرین مدرکی که گرفته‌اید زمان کمتری گذشته باشد، شانس بالاتری برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا خواهید داشت. مورد بعدی نمره مدرک زبان شما است. دقت داشته باشید که دانشگاه‌ها در کانادا نمره معینی را برای پذیرش مهاجران در نظر گرفته‌اند و تا زمانی که شما نتوانید نمره مدرک را اخذ کنید، قادر به تحصیل در این کشور نخواهد بود. به عنوان مثال می‌توان به این موضوع اشاره کرد که اکثر دانشگاه‌ها برای مقطع کارشناسی نمره آیلتس 6 را در نظر گرفته‌اند. باید متذکر شد که اگر نتوانید این نمره را به دست آورید، همچنان امکان مهاجرت دارید، اما باید در کشور کانادا مشغول به یادگیری زبان انگلیسی شوید تا به سطح مطلوب برسید و سپس به دانشگاه بروید. تمکن مالی نیز موضوعی است که شما باید نشان دهید می‌توانید هزینه یک سال زندگی در کانادا و تحصیل در این کشور را به خوبی تامین کنید. هزینه‌های مربوط به دانشگاه درحقیقت به مرکزی مربوط می‌شود که شما از آن پذیرش گرفته‌اید و این موضوع از دانشگاه به دانشگاه دیگر متفاوت است.
با تماس با ما، مشاوره رایگان برای مهاجرت تحصیلی دریافت کنید.

به‌طورکلی می‌توان گفت هزینه مربوط به تحصیل یک دانشجو در کانادا بین 15 تا 30 هزار دلار است و میانگین هزینه زندگی در کانادا 10 تا 12 هزار دلار در نظر گرفته شده.

مطالب پیشنهادی:

حال شما باید بتوانید از پس این هزینه‌ها بربیایید و تمکن مالی کافی داشته باشید تا شرایط پذیرش و اخذ ویزای کانادا برای شما فراهم شود.

شرایط کار و زندگی در کانادا

وضعیت کار در کانادا

یکی دیگر از روش‌هایی که افراد از طریق آن به مهاجرت فکر می‌کنند کار در کانادا است. حتی گاهی اوقات افرادی که از طریق ویزای تحصیلی یا دیگر انواع ویزا به این کشور وارد می‌شوند، به دنبال کار هستند؛ اما شاید برای شما این سوال پیش آید که شرایط کار در این کشور چگونه است و ایرانی‌ها چگونه می‌توانند به کار مشغول شوند؟

باید متذکر شد که برای ورود به کانادا راه‌های متفاوتی وجود دارد که برای هر کدام از آن‌ها شرایط مخصوصی در نظر گرفته شده است و باید پروسه مخصوصی را برای هر یک طی کنید. البته توجه داشته باشید که پیدا کردن کار در کانادا ساده نیست و سختی‌های مربوط به خود را دارد.

اگر به دنبال مهاجرت تحصیلی هستید، همه‌ی سوالاتتان را از ما بپرسید.

در رابطه با شرایط کار در کانادا باید متذکر شد که اولویت هر بازار کاری با استخدام نیروی کار داخلی است؛ چرا که معتقدند حمایت‌های دولتی و محلی باید صورت گیرد و این موضوع برای کارفرمایان امتیاز ویژه‌ای را به همراه دارد. درواقع می‌توان گفت هرچه نرخ بیکاری در کشور کانادا افزایش داشته باشد، شانس کاریابی نیز به همان میزان کاهش پیدا می‌کند. امروزه طبق آمار به دست آمده، نرخ بیکاری در این کشور به دلیل شیوع بیماری کرونا با کاهش روبرو بوده و شانس کاریابی نیز کاهش داشته است.

قوانین استخدام در کانادا توسط فدرال و استانی تعیین می‌شود. این کار برای حمایت از حقوق کارگر تعیین شده تا کارفرما نتواند با کارگران رفتار نامناسب داشته باشد. در واقع کارمندان می‌توانند در برابر رفتارهای ناپسند که با آن‌ها بر اساس نژاد، مذهب، جنس، سن، عدم توانایی و… صورت می‌گیرد، اعتراض کنند و به‌حق خود برسند.

در رابطه با حقوق و مزایای مشاغل در کانادا نمی‌توان آمار دقیقی را ارائه داد، چرا که به‌ندرت دیده می‌شود در آگهی‌های استخدام حقوق و دستمزد فرد ذکر شود و به‌طورمعمول این موضوع به جلسه معارفه واگذار می‌شود. نکته جالبی که در رابطه با حقوق در کشور کانادا وجود دارد، این است که برخی از کارهای مشابه در مناطق مختلف کانادا حقوق و دستمزدهای متفاوت دارند. برای مثال در شهرهایی چون تورنتو و مونترال و مناطق دوردست مانند شمال کانادا دستمزد و حقوق مشاغل بیشتر است.

در رابطه با ساعت کاری نیز باید بدانید که یک فرد در کانادا به‌صورت روزانه 8 ساعت و در هفته 40 ساعت کار می‌کند که این مقدار استاندارد در نظر گرفته شده است. البته امکان دارد تغییراتی نیز در این ساعت‌ها اعمال شود که این موضوع مسلما به نوع شغل انتخابی بستگی دارد. همچنین گاهی اوقات افراد اضافه‌کاری انجام می‌دهند که در برابر میزان کار اضافه دستمزد مشخصی را دریافت می‌کنند.

 
 

 

 

مطلب پیشنهادی:

وضعیت بهداشت و درمان در کانادا

یکی از نکات غرورآفرین و مایه افتخار برای مردم کانادا را می‌توان سیستم مراقبت‌های بهداشتی و درمان در نظر گرفت. همان‌طور که گفته شد کانادا از نظر مالی تحت حمایت دولت فدرال قرار دارد، اما با توجه به این موضوع خدمات درمانی را به شکل رایگان در اختیار افراد مقیم دائمی، پناهندگان و همچنین شهروندان کشور قرار می‌دهد.

البته طبق آمار برخی از استان‌ها باید برای تامین بودجه این بیمه مشارکت‌هایی را انجام دهند، اما برخی از استان‌ها از چنین چیزی معاف هستند و بودجه آن‌ها از مالیات تامین می‌شود.

البته توجه داشته باشید که علاوه بر این سیستم خدمات درمانی رایگان، بسیاری از افراد بیمه خصوصی تکمیلی نیز دارند. به نوعی باید متذکر شد که این بیمه به هزینه‌های معالجه‌های پزشکی و خدمات درمانی که تحت پوشش بیمه درمانی رایگان نیستند، تعلق می‌گیرد و باعث می‌شود که فرد بتواند در زمانی کوتاه با دسترسی راحت به معالجه‌های تخصصی دست پیدا کند.

حالا اگر شما قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارید و واجد شرایط استفاده از بیمه خدمات رایگان هستید، باید پس از ورود به کشور بلافاصله به اداره بهداشت و درمان شهری که تصمیم دارید در آن باشید مراجعه کنید و فرم‌هایی که به این بیمه مربوط می‌شود را تکمیل سازید و مدارک شناسایی چون شناسنامه یا پاسپورت و دیگر مدارک که نیاز است را تحویل دهید تا کارت بیمه درمانی شما صادر شود؛ البته در این راستا نکاتی نیز وجود دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

  • اگر تصمیم دارید در استان بریتیش کلمبیا زندگی کنید، لازم است بدانید باید دو ماه از درخواست کارت بیمه درمانی شما گذشته باشد تا امکان استفاده از آن برای شما فراهم شود.
  • در استان مانیتوبا نباید انتظار زمان برای فعال شدن بیمه خود را داشته باشید، چرا که خدمات درمانی و بهداشتی این منطقه به شکل رایگان عرضه می‌شود.
  • در انتاریو باید سه ماه دوره انتظار را بگذرانید تا بیمه خدمات درمانی رایگان برای شما فعال شود.
  • در کبک همانند مانیتوبا دوره انتظار وجود ندارد و خدمات درمانی به شکل رایگان ارائه می‌شود.

دقت داشته باشید که در زمان انتظار شما می‌توانید از بیمه درمانی خصوصی استفاده کنید تا هزینه‌هایی که می‌پردازید برای شما با کاهش همراه باشد. همچنین باید متذکر شد که بیمه خدمات درمانی هزینه‌های مربوط به حق ویزیت و بیمارستانی را پوشش می‌دهد، اما لازم است که بدانید هزینه‌های داروهایی که در نسخه نوشته‌شده تحت پوشش این بیمه نیستند و باید به‌صورت آزاد آن‌ها را خریداری کنید.

شرایط زندگی در شهرهای مختلف کانادا

اگر شما قصد مهاجرت و زندگی در کشور کانادا را دارید، باید حتما یکی از شهرهای این کشور را به عنوان محل زندگی خود انتخاب کنید. در انتخاب این موضوع عوامل و آیتم‌های گوناگونی تاثیر دارند که باید بر اساس آن‌ها انتخاب خود را انجام دهید. در ادامه به بررسی کوتاه چند شهر مختلف کانادا می‌پردازیم تا از شرایط آن‌ها مطلع شوید.

البته پیش از آنکه به بررسی این شهرها بپردازیم، لازم است که بدانید کانادا 13 استان دارد که بیشتر ایرانیان در سه شهر بزرگ آن یعنی تورنتو، مونترال و ونکوور ساکن می‌شوند.

مونترال: این شهر در کانادا به عنوان یک شهر تحصیلی و ارزان قیمت از نظر هزینه‌های زندگی در نظر گرفته می‌شود و بیشتر برای افراد زیر 30 سال که تصمیم به ادامه تحصیل دارند، مناسب است. در این شهر دانشگاه‌های خوبی چون مک‌گیل، کونکوردیا و دانشگاه مونترال قرار دارد.

همچنین هزینه زندگی در این شهر نسبت به تورنتو و ونکوور نیز ارزانتر است. برای مثال اگر شما بخواهید یک آپارتمان یک‌خوابه در مونترال اجاره کنید، باید ماهیانه 800 دلار بپردازید؛ در حالی که این مقدار در تورنتو به 1200 و در ونکوور به 1500 دلار می‌رسد.

تورنتو: این شهر از کانادا یک شهر بیزینسی محسوب می‌شود که شما می‌توانید در همه جای آن انگلیسی و فارسی زبانان بسیاری را مشاهده کنید. همچنین باید گفت که تورنتو از جمله شهرهای مدرن و امروزی کانادا است که در آن شما می‌توانید اتوبان‌های بزرگ، مراکز صنعتی و شلوغ را ببینید.

این شهر بیشتر برای فعالیت در زمینه کاری مناسب است و از لحاظ کمک هزینه تحصیلی نسبت به شهر مونترال ضعیف‌تر عمل کرده و بیشتر افرادی که تمکن مالی مناسبی دارند، در این شهر به تحصیل مشغول می‌شوند.

ونکوور: این شهر بیشتر برای افراد سرمایه‌دار و افرادی که به دنبال زندگی لوکس و مفرح هستند، مناسب خواهد بود. آب و هوا در این شهر از کانادا سرد نیست و شما زمستان سردی را تجربه نخواهید کرد. البته هوا گرم هم نیست و شما بیشتر هوای ابری را تجربه خواهید کرد.

مناظر بکر و ساحل کنار اقیانوس آرام زیبایی خاصی را به این منطقه بخشیده است و بسیاری از افراد برای بازدید از این مناطق به این شهر سفر می‌کنند.

هزینه‌های زندگی در کانادا

هزینه زندگی در کانادا

هزینه‌های زندگی در کانادا

هزینه زندگی در کانادا به‌طورمعمول به سبک زندگی افراد مرتبط است و تا حد زیادی به محل و شهر اقامت فرد بستگی دارد. به‌طورکلی می‌توان گفت که هزینه زندگی در این کشور در سه دسته تقسیم‌بندی می‌شود که برای شروع یک زندگی مناسب و استاندارد لازم است. در ادامه این سه دسته را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

  • هزینه‌هایی که فرد باید در جهت خرید خودرو یا مسکن به‌صورت یک‌باره پرداخت کند.
  • هزینه‌های روزانه مانند هزینه مربوط به وسایل، خوراک، استفاده از وسایل حمل و نقل، تلفن، اینترنت، پوشاک، مالیات و … از جمله هزینه‌هایی هستند که به‌صورت جاری باید پرداخت شوند.
  • دیگر هزینه‌ها مانند هزینه مربوط به بیمه عمر، بیماری‌ها، هزینه‌های مربوط به سفر، پس‌انداز و …

در ادامه از طریق لینک زیر می‌توانید تمام جزئیات هزینه‌های زندگی در کانادا را مشاهده کنید:

https://www.numbeo.com/cost-of-living/country_result.jsp?country=Canada

میانگین درآمد در کانادا

در چند سال گذشته تا سال 2007 درآمد و حقوق افرادی که در کانادا مشغول به کار بودند، محدود و ناچیز بود؛ اما پس از سال 2007 و هم اکنون این میزان تا 24 درصد افزایش را تجربه کرده است. البته باید متذکر شد که میزان این افزایش به مواردی چون شغل، سابقه کاری، مدرک تحصیلی، جنسیت، مدت زمان کار و مواردی از این دست بستگی دارد و هر کدام از این موارد میزان تاثیرگذاری مخصوصی دارند.

با انجام بررسی‌های لازم مشخص شد که کارکنانی که در حوزه‌هایی چون معدن، نفت و گاز فعالیت دارند، بیشترین حقوق و دستمزد را دریافت می‌کنند و کارکنان قسمت‌های مختلف خدماتی چون مواد خوراکی، غذایی و خرده‌فروشان کمترین دستمزد را از دولت دریافت می‌کنند.

با این اوصاف اگر شما به دنبال درآمد بالا هستید، باید اول از هر چیزی مهارت‌های خود و خصوصیاتی که دارید را مورد بررسی قرار دهید و در ادامه به انتخاب شغل، شهر، استان، منطقه و مواردی از این دست دقت داشته باشید تا بتوانید بهترین انتخاب را انجام دهید.

مزایا و معایب زندگی در کانادا

مزایا و معایب زندگی در کانادا

کانادا یکی از کشورهایی محسوب می‌شود که تا به حال چندین بار به عنوان بهترین کشور برای زندگی در جهان معرفی شده است و همین موضوع باعث شده که بسیاری از افراد این کشور را برای مهاجرت و ادامه زندگی انتخاب کنند؛ اما لازم است که شما با مزایا و معایب زندگی در کانادا آشنا شوید تا بتوانید تصمیم درستی را در این راستا بگیرید. از همین رو در ادامه لیستی از مزایا و معایب زندگی در کانادا را در اختیارتان قرار می‌دهیم تا از آن‌ها مطلع شوید.

مزایای زندگی در کانادا

  • امکان پس‌انداز بیشتر
  • دارای سیستم با کیفیت خدمات درمانی و بهداشتی
  • آمار پایین مربوط به جرم و جنایت
  • فرصت‌های شغلی متنوع
  • طبیعت و محیط ‌زیست بکر
  • امکان تحصیل با کیفیت بالا
  • عدم وجود تبعیض سنی

معایب زندگی در کانادا

  • نرخ بالای مالیات
  • آب‌وهوای سرد
  • دوری از خانواده
  • کنترل شدید دولت
  • سبک زندگی گران

سخن پایانی

همان‌طور که مشاهده می‌کنید، زندگی در کانادا مزایا و معایب گوناگونی دارد (البته مزایای آن بسیار بیشتر از معایب است) که شما باید این موارد را بررسی کنید و سپس تصمیم خود را بگیرید.

همچنین در این مقاله دیگر اطلاعات لازم را نیز در اختیارتان قرار دادیم تا بتوانید تمام شرایط را در نظر بگیرید و سپس به مهاجرت و زندگی در کانادا بپردازید. (برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل در حین ورود، مطلب لیست کالاهای ممنوع الورود به کانادا را بخوانید.)

چنانچه قصد مهاجرت از طریق تحصیل، کار یا سرمایه گذاری به کانادا را دارید روی خدمات و کمک موسسه بینا حساب ویژه باز کنید و با خیالی آسوده مهاجرتی موفق را تجربه کنید.

سوالات متداول درباره زندگی در کانادا

هزینه زندگی بستگی به شهر انتخابی شما و سبک زندگی شما دارد. بطور میانگین هزینه ماهیانه یک شخص 1125 دلار کاناداست.

بستگی به مقطع تحصیلی، رشته و دانشگاه انتخابی سالیانه بطور میانگین 30 هزار دلار کانادا.

اکثر جمعیت کانادا را مسیحیان و 3.2 درصد را مسلمانان تشکیل می دهند.

پیش بینی متوسط حقوق سالیانه در سال 2021 مبلغ 120 هزار دلار کانادا بوده است.

مطالب پیشنهادی: